wmf-kavegep-kavefozo-jpg01

Alig kevesebb, mint egy éve megkeresett minket egy webfejlesztést oktató cég, mivel kávégép bérlésre volt szükségük. Nem voltak elégedettek a kávégépekkel, amiket előtte vettek, illetve béreltek. Most érkezett tőlük egy visszajelzés.

Tanay Marcell, a Prooktatás cégvezetője adott visszajelzést arról, hogy hogyan vált be számukra az a WMF kávégép, amit tőlünk bérelnek: „Nagyon köszönjük a munkátokat. Végre egy kávégép, amivel nincs baj, könnyű tisztán tartani és nagy mennyiségben ihatnak a diákjaink finom kávékat.”

Ha már úgy alakult, hogy Marcell kedvesen visszajelzett felénk feltettem neki egy-két kérdést.

Hogy lehet, hogy ilyen sok kávét isztok?

Igazából ennek számos oka van. A legnyilvánvalóbb ok, hogy a programozás, webdesign és a kávéivás elképzelhetetlen egymás nélkül. Ezek olyan munkák, amiben nagyon kell koncentrálni és fontos, hogy ne lankadjon az ember figyelme.  A másik nyilvánvaló ok, hogy mi egy oktató cég vagyunk. Éves szinten több száz felnőttet képzünk webfejlesztő, programozó, vagy webdesigner szakmákra és így nagyon sok kávéra van szükségünk.

Igaz az, hogy ti nem kértek pénzt a diákjaitoktól a kávéért?

Igaz. Az üzlettársam, Béla látogatott tanfolyamokat és mindig méltatlankodott, hogy sok-százezret kifizet egy oktatásért és egy normális kávéhoz nem tud hozzájutni. Mert mindenhol ezek a pénzbedobós automatákkal találkozott, ami ahogy ő fogalmazott „gyomorsavtúltengés drágán”. Így kitalálta, hogy a kávé, tea, ásványvíz és a szörp, nálunk legyen ingyenes és minőségi.

Máshonnan is béreltetek kávégépet?

Igen, egyszer, de azt nagyon megbántuk. Az egyik legnépszerűbb helyről béreltünk egy népszerű márkájú kávégépet. Lehet azt mondani, hogy csak a baj volt vele, állandóan rossz volt, nehéz volt takarítani és mit ne mondjak a szervizük sem volt a legfelkészültebb.

Miért béreltek és nem vesztek egy kávéfőzőt?

Úgy kezdtük, hogy vettünk egy kapszulás kávéfőzőt, de nem volt az igazi. Nálunk heti szinten 100-150 csésze kávét isznak a diákok és a tanárok. Azt nem bírta egyik kávéfőző sem. Nem volt hozzá szerviz a garanciát pedig alig tudtuk érvényesíteni. Az nem nekünk való, otthonra okés, ha napi egy-két kávét iszik az ember, de ahhoz meg drága.

Kinek ajánlanád a WMF kávégépünket és a szolgáltatásunkat, illetve miért minket?

Nyilván olyan helyekre ahol szeretik a jó kávét és sok fogy belőle. Így talán egy csomó irodába hasznos lehet. Arról nem is beszélve, hogy ez a Costa Rica-i kávétok nagyon finom. Ahol ilyen mennyiségben isznak kávét ott számolni kell az amortizációval és ti jöttök szerelitek, részletesen tájékoztattatok a karbantartásról ez nekünk nagyon szimpatikus volt.

 Köszönjük a válaszokat és a visszajelzéseket! További jó kávézást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.