kave-gepek-berles-rendezveny-berkavegep-05

A nappalit szépen beragyogja a reggeli nap sugara, miközben a lakás minden pontjából kellemes coffee jazz szól.  Ez valóban egy békés pillanat.Vasárnap van, és ma nem kell kávégépeket vinnünk esküvőkre.A nyári nagy rohanásnak vége van.  A céges rendezvények szezonja meg még távol van.  A legtöbb helyen október végén veszi csak kezdetét a rendezvényszervezés.

Valójában a téli időszakot szeretjük a legjobban, ilyenkor találkozunk a legegyedibb kérésekkel.  Szeretjük a kihívásokat. Például, amikor egy nagyobb eseményre hatkülönböző márkájú és felhasználási célú kávégépet szállítunk ki.

A VIP szektornak egy különleges karos kávégépeket (BFC, Iberitalt) és még egy másik, könnyen kezelhető kávégépet. Mondjuk egy svájci Jura márkájút.  A létszám közelítő pontosságú becslése alapján érdemes a nagyteljesítményű és/vagy hatalmas teljesítményű kávégépeketigényelni. Ilyenek lehetnek a WMF, vagy a Shaerer kávégépei. Érdemes gondolni az est fénypontjára és az azt követő hazaútra. Hazaút előtt egy kávé? – teheti fel a kérdést az ember. Ebben a pillanatban dől el, hogy milyen szájízzel megyek hazafelé: Csak egy átlagos nap befejezése ez, amikor az ember egy kis koffeinért alkut köt és ráfanyalodik egy pénzbedobós automatára. Vagy gyorsan kap egy meglepően jó kávét, aminek az ízével a szájában indul el. Útközben azt mondhatja:

– Még a kávé is jó volt!

One thought on “Kávégép bérlés rendezvényre: Reggel van, kevergetem a kávémat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.