kavegep-berles-budapest-coffee-cup-working-happy

Az egyik legérdekesebb tény, amit észrevettünk a kedves ügyfeleink kávérendelési/fogyasztási szokásaival kapcsolatban: a cégvezetők budapesti irodákba rendelt kávégépekhez inkább robusta hangsúlyos kávéinkat rendelik. Ezzel ellentétben, ha a dolgozókra bízzák a kávékeverék kiválasztását, akkor többségében olyan kávét rendelnek tőlünk, amiben az arabika van nagyobb arányban.

Miért lehet ez?

Nem kellett sokat gondolkoznunk, hiszen jól tudjuk, hogy mi a különbség a kétféle kávékeverék között. A robusta erősebb és markánsabb a magas koffein tartalma miatt, míg az arabica lágyabb, krémesebb és kevesebb koffeint tartalmaz. Inkább azon csodálkoztunk, hogy akik az irodájukba kávégépet bérelnek, elkezdtek valóban érteni a kávékhoz és alkalomhoz illő kávékeverékeket választanak. Ezen is látszik, hogy mind az irodákba, mind rendezvényekre a kávé és kávégép bérlési szokások egyre kifinomultabbak. Ez egy olyan kulturális fejlődési irány, aminek szívből örülünk.

Ez a statisztika és változás nem csupán azokra igaz, akik Budapesten bérelnek kávégépet, hanem egyéb magyarországi nagyvárosok statisztikái is hasonlóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.